Goodbye, my hopeless dream

Breaking dawn var en besvikelse rentutav, speciellt slutet. Det var så.. lamt. Finns inget jag hatar mer än mary sues och Bella är ett praktexempel på en sådan. Ska inte gå in en massa på detta men vad i helvete är en "åttiofjärdedels sekund"? FINNS DET ENS? Vart ligger logiken? En åttondels sekund och en sextondels sekund kan man acceptera, men åttiofjärdedels? Icke.

Även att mina tankar har snurrat vilt idag. Varför finns kärlek? Den meningslösa attraktionen till en annan människa. Varför är ödet så tragiskt och sliter människor ifrån en så tidigt? Kärlek, det är väl ganska mycket som Romeo och Julia. Underbart men slutar i tragedi. Jag inser att jag låter lite bitter, kanske även väldigt bitter, men jag har all rätt till det. Det tycker iallafall jag, inget går just som man vill eller hoppas.

Har även varit med Angelica, Liss, Moa och Lina idag. Vi fikade, pratade, skrattade, åt glass, kollade glasögon och kläder. Det var hemskt kul! Även att vi hittade de sötaste klänningarna idag, kärlek vid första ögonkastet. När vi var på Ica mötte vi Linas lillkusin (var det så?), hon var.. Rätt så klängig på Lina och det blev bråk om henne, vems Lina det var. När vi stog i kassan tittade jag bakåt mot glinen som stog vid glassdisken, dom tittade mot oss. Ni vet den där saken i McDonaldsreklamen som pappan gör mot "Bosse"? Jag gjorde den mot dom. En såg helt förskräckt ut. Så man kan säga att mina dagar är rätt så blandade med glädje, sorg och bitterhet.

I cannot wake up in the morning
without you on my mind.
So you're gone and I'm haunted...

Where it's just you and me and the english channel

IIiiih! Jag är överlycklig, äntligen fått mina händer på fjärde boken i Twilight serien, jag hatar den svenska titeln. Vadå "Så länge vi båda andas" Hur fan har dom fått Breaking Dawn till det?! Aja, kan väl inte klaga för mycket på böckerna. Längtar bara till den 5e boken som hon tydligen ska ge ut nån gång, första boken ur Edwards synvinkel. Det låter väl rätt så bra.

Annars har jag gått förvirrad i mina tankar som vanligt över dagen, vilket inte glädjer mig alls eftersom jag har en tendens att övertänka saker ibland. Det resulterar oftast i de dåligaste sakerna, såsom ångest etc.

Kan någon hjälpa mig ur det här?

Jättevilse i tankar

Allt är i en enda stor röra just nu, äckligt jobbigt. Så underbart att man bara vill vråla med i någon låt och slå sönder sig själv, någon annan eller något annat.

Gårdagen var underbar, förutom den dramatik som skedde. Först gick jag till Petra och vi började med maten. Grillspett med sallad och potatissallad. Det blev faktiskt lyckat, även om jag lyckades bränna sönder något med grillen som sen hamnade nere på gården nånstans. Sen vart det fest och discot, pusskalas, folk som spydde överallt, bråk som vanligt och annat smått och gott! Hemskt kul, men det var vidrigt kallt 50% utav kvällen.

Dagen därefter spenderades genom att sova halva dagen, glo på tv och inte göra något vettigt alls förutom att tänka på kvällen innan. Sen börjar tankarna gå lite mer, varför går allting käpprakt åt helvete för mig just nu? Finns det en vettig anledning till det? Nej just det, det gör det inte. Inte vad jag vet iallafall, men om någon annan vet så är det ju bara att upplysa mig om detta.

Hur svårt kan det vara att hitta rätt?

Third miracle, not yet..

Bloggen lever och frodas! Prisad vare gud och allt som hör till. Sitter just nu i detta moment och funderar över dagen som varit, för den har inte varit särskilt bra.

Dagen börjas med ett stycke samhällslektion där ingen i gruppen, nästan, gör någonting. Ingen vet hur långt vi tagit oss osv. Härnäst påbörjas den underbara mattelektionen som man får ångest av och bara vill springa ifrån för att man får arga blickar titt som tätt. Men ack och ve vilken lycka, fick fly för att göra hälsokoll med skolsköterskan!
Började rätt så bra, påpekades här och där att jag var en datortjej som knappt rör på sig, wonderful. Allt går prima tills vi kommer till delen på pappret hur man mår. Då jag berättar om mina mardrömmar, varav hon påpekar att jag behöver hjälp och att jag måste prata med någon. Man blir smått irriterad men tänker inte mer på det.

Upp på vågen då, gått upp två underbara kilon och lyckan är stor. Får mäta min längd, knappt vuxit något alls.. Så hon räknar ut mitt BMI och hur jag ligger till med vikt osv. Men herregud, på gränsen till undervikt!? För lågt BMI!? Jahapp, inget jag kan göra åt det då. Ett stick i fingret och kolla HB-värdet och jag kan strax gå därifrån.

Dagen i all ära när fredagen planeras, grilla och annat kul, ska börja våren ordentligt! Bildlektionen var också lite kul då vi kom fram till att porr skulle vara nästa veckas tema, dock gick Fia inte riktigt med på det.

På vägen hem så mötte jag en skara tjockisar och tänkte "Aja, jag kan väl gå på isen då, eftersom dom tar upp all asfalt som finns." (Notera att det är svårt att gå på is på klackar) Hälften igenom skaran så halkar jag och slår i handleden, dom bara stirrar på mig förskräckt. Spenderar dock resten av vägen hem att hålla tillbaka ett milt vredesutbrott över handleden.

Do what you want because a pirate is free!

You are a pirate! Även lite smygreklam för en kompis nya amatörporrsida!
To enjoy your hand, click here!

Prisoner

Helvetesjävlarimigskithelvete vad arg man kan vara ibland. Detta kommer högst troligt vara ett ettrigt barnsligt inlägg om allt och ingenting. Politik och familjeliv.

Vad då "Vissa kan ju inte dela med sig!"? Jag delar med mig fullt mycket mer än vad vissa nu tror, barnsligt? Ja. Säg mig nu varför jag ska ställa upp får någon när ingen ställer upp för mig? Får jag ett bra svar så lovar jag dyrt och heligt att jag dricker en eller nej vänta, två flaskor tequila själv, kommer hem säkert och mår toppen dagen därefter samt att jag minns hela kvällen. Detta lär ju inte hända så..

Samt att man sitter och läser nyheter på allas vårat älskade AB.. Lägga pengar på att behålla lärare i skolor? Pff, shit the same. Men läkarvården då? Ska vi inte förbättra den? Icke, den kan dra åt helvete. Men äldrevården då? Nej nej nej. Nerladdning? Hah! Mer pengar åt de stora skivbolagen! Men vänta lite nu då, estetisk verksamhet borde väl vara en obligatorisk sak? Nej! Detta vill vi nu bara göra till en valbar kurs! Men herregud, vad händer med de som inte kan jobba och måste vara sjukskrivna? Helst ska de vara halvdöda för att få ut den lilla gnutta pengar man nu får.

Men vänta lite nu, vadan detta utfall? Jo, man blir så less på denna regering som bara bestämmer, utan att de ens tar hänsyn till folket och vad de vill. För det är väl vad demokrati handlar om, folkets vilja?

Men vart försvinner alla pengar Sverige har att röra sig med..? Tjaa, det är ju inte SÅ svårt att lista ut.

"Prostitution på lokal nivå"

För ovanlighetens skull slänger jag in ett inlägg på min bortglömda halvdöda blogg. Det bloggas numera ännu mindre än förr då min dator som sagt ligger i bitar. Men ändå.

Skoldagen var ju mer eller mindre kul då man ser sliten ut och är trött som ett ap. Hade lägsta humorn som kunde nås och jag spaceade ut tonvis med gånger. Samhällslektionen var rätt så värd att gå på, då vi skulle diskutera vissa saker och se vilken nivå de skulle vara på. Kommunalt, riksdagen eller EU. Rätt så kul faktiskt! Efter skolan gick jag, Liss och Lina hem till Angelica där vi drack kaffe/te och diskuterade lite vad som helst, kollade igenom skolkatalogen och såg hur annorlunda folk har blivit på så kort tid ändå, kort tag därefter kom Petra dit. Lina blev sorgligt nog tvungen att gå strax därefter.

Vi gick på streetdance kurs som varade i cirkus 2-2½ timmar. Det var grymt kul och så värt det. Det är lätt något jag skulle kunna tänka mig att hålla på med. Allt i allo så har dagen varit rätt så bra faktiskt.

Yes you are fucked, shit out of luck!

ARGH! Min dator är kaputt, finito, död som en torsk!
Vad som ledde till detta? Ingen aning whatsoever. Vi provade att byta datordelar samt skärm, inget funkade.
För att göra en lång förklaring kort så har jag inte en dator som funkar.
Förhoppningsvis så ska vi bygga ihop min dator på tisdag, så att jag kan återgå till det normala livet utan att bli så äckligt frustrerad över att datorn laggar ihop genom att gå in på vissa sidor.

Måh, ska sitta och nöta sönder alla spel som finns på mamma och pappas dator!

Zeh mighty dragonslayer!

Dagen allt-i-allt har väl varit rätt sådär. Man har inte varit särskilt glad utan någontig har legat som ett lock, eller ett tjockt moln. Men.. När (skol)dagen kom till sin ända stannade jag en stund med Liss och Lina, vilket visade sig vara värt det. Vi gick mot konsum, och utanför en frisörsalong fanns den. En ÖVER två meter lång istapp. Jag tänkte, jag går väl och tar i den då. Vi alla trodde att jag skulle få en fet isklump i huvudet, men så var inte fallet.

Där stog jag sen med istappen (som senare döptes till Dragonslayer) i handen. Liss och Lina var nog lika förvånade som jag var, om inte mer. Dom knäppte några kort på mig och den underbara kalla istappen, sen ställde jag den i en snödriva så den stod stadigt och vi gick in på konsum. Det blev lite munkar i smakerna banan, hallon och choklad

Mumsandes på munkar och med en istapp under armen så gick vi mot skolan, många skrattade och utbrast i "Herregud vilken lång istapp!" Dock var naturkunskapsläraren inte så impad och sa att annars så var det en fin istapp. Sen när vi väl hittat en gömma för den gigantiska istappen så gick den sönder så vi gick in i värmen vid vårt fina estetbord.

"Hennes hjärta är en glödande kolbit."

We fall apart

Så har man läst om världen ännu en gång, och jag finner den bara blir allt sjukare och sjukare.

Läste om den där 9-åringen som blivit våldtagen, gravid och vill ha abort, vilket är fullt förståeligt. I Brasilien är det olagligt med abort, men kan dock beviljas om personen i fråga har blivit våldtagen eller om det är livshotande. För flickan så gäller båda och läkarna kan göra det. Nu kommer vi till den lite mer sjuka delen. Den katolska kyrkan protesterar och de har stöd från vatikanen i Rom. Varför? För att de vill skydda ett liv.

Den här flickan har dock hela livet framför sig, barn ska få vara barn.

USCH!

Spread your legs for I am here!

Nu sitter jag här, med min halvtrasiga champisburk, ja då jag inte lyckats öppna den med händerna tack vare naglarna så fick jag ta hjälp av mina tänder. Det resulterade i en oöppnad burk UTAN den där roliga lilla saken, varav jag inte kan öppna och måste ropa på hjälp i all förtvivlan. Funderar fortfarande på vilka de glada vinkande och tutande fjortisraggarna var.

Jag har insett att jag kan inte somna utan mina självlysande armband längre. Jag måste ha ett som ligger och lyser på pallen brevid sängen. Helt omöjligt om jag inte har det.

Folk måste ju gråta glädjetårar för att jag uppdaterar med strunt så ofta, och inte vettiga saker.

Zeh challenge, oh noez!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?: Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tall
3. Flicknamn: Tove
4. Pojknamn: Tom
5. Yrke : Tecknare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Trosor
8. Mat: Tårta!
9. Sak i badrummet: Tandborste
10. Plats/stad: Tibet
11. En orsak att vara sen:  Tappat nycklarna
12. Något man skriker: TITTA MAMMA!
13. Film: The Grudge
14. Något man dricker: Te
15. Band: Tokio Hotel
16. Djur: Tiger
17. Gatunamn: Tranvägen
18. Bil: Toyota
19. Sång: The tango Maureen
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tagen (kull! >:D)

Ja! Jag tror jag klarade det... eller..?

Jag utmanar Emelie, Christian.. eh, och tre andra frivilliga

Time after time

I brist på annat att göra en fredagnatt/lördagmorgon, hur man nu ser det, så sitter jag nu här och skriver ännu ett meningslöst inlägg på den smått bortglömda bloggen.

Jag kan dock börja med att säga GRATTIS till min far och min bror som fyller år idag, den 7 Mars.
Även ett grattis, till Angelica som även hon fallit för grupptrycket och skapat sig en blogg.

Har just varit med Petra och Liss, toppenmyskväll med film, prat och musik. Sörjer dock fortfarande min stackars hatt, nästan på nivån med den där köttbullen får många många år sen. Jag borde ha döpt hatten, sentimentala värdet hade ökat i mångfald då.

Vad är det med alla dessa fjortisraggare?

We're only deceiving ourselves

Lov du underbara lov. Du som ger mig sånna stora abstinensbesvär och stora ensamhetsproblem. Sitter redan och stör mamma med "Skulle du vilja följa med mig ut? Ska vi gå ut? :D" m.m.. Måste vara sjukt jobbigt.

Tog dock med mig hunden ut på promenad, kollade klädaffären. Inget intressant, gick vidare till konsum där kassörskan konstaterade att nektarinerna jag hade köpt var så hårda att de kunde misstas för en sorts konstiga äpplen.
Jag går ut efter att ha betalat för mitt, känner det. Shit! Det jag verkligen inte ville skulle inträffa, det hände! Jag fick en såndär underbar allergisk reaktion mot just ingenting.

Jag kommer hem, släpper Annie och ber mamma snällt om något hjälpmedel medans jag hostar som en 90-årig cancertant. Fick ta en stark halstablett, vira in mig i ett täcke och varva ner. Tar 10-20 min innan det hjälper, men ögat är fortfarande svullet. Nåja..

Ska däremot ta och färglägga lite, känner avunden öka för att min lillasyster har tuschpennor i regnbågens alla färger och så mycket block som hon inte använder! Snodde två papper från ett av hennes block och hennes tuschpennor, så nu ska jag känna mig som barn på nytt.

RSS 2.0