Gott nytt år

Läste ut Phonephucker idag, helt förälskad i den boken nu.
Var förövrigt och fikade med Angelica idag sisådär en timme innan stängningstid. Gick till Angelica och blev påhoppad av två urgulliga hundar! Sen gick vi mot ica, vi går ut på vägen är en fin vit volvo saktar in så vi kan gå över.. När vi är mit i vägen gasar han på och tvärnitar sedan. Han öppnar fönstret eller dörren och ropar ut.. "Jävla dumhuvven! Är ni helt jävla färgblinda eller!?". Jaha? Vad fan svarar man på det?

När vi väl är på ica så köper vi oss lite fika och pratar om allt och ingenting och har allmänt mysigt. Sisådär 10 minuter innan stängning tar vi våra drickor och sörplar medans vi går runt och pratar. Jag köper godis till mammah och Angelica köper vindruvor.

Då vi är klar går vi till Angelica och sitter där och pratar, i ännu en evighet som känns som en kort stund. Lady blänger på mig då och då då jag inte klappar henne och Ajax vill söka efter kattungarna (som jag så smart döpt till Fredrik Reinfelt och Zelda). Mamma ringer och undrar när jag ska hem och äta, nån lång tid därefter går jag hem and here I am.

Gott nytt år fuckers!! :D

Hästaaar!

Ja, var i östersund med Liss idag, hela dagen! :D
Bussresan dit pratade vi non stop. Det blev en liten tystnad typ mitt i då vi ser några hästar. Båda utbrister, totalt syncat, i samma drömmande tonläge "HästaAar!" vilket leder till att vi båda får ett gott skratt.
När vi väl kommer till stan stalkar vi förövrigt Moa och Emil ett tag tills dom svänger ner till videoteket. Medans vi bestämmer oss vart vi ska äta (fullt med folk, överallt!) kollar vi runt lite i affärer. Då vi väl bestämmer oss för att "vi är lite sugna på kinamat iallafall.." så var det stängt dit vi skulle gå! Men då tänker vi såhär, eftersom det är fullt på donken kollar vi subway.. Vi möter dock Jesper och Julia på vägen dit och står och diskuterar ett tag.
Sen rör vi oss mot subway medans liss pratar i telefon, när vi kommer in så typ tokväxlar hon från svenska till tyska och får därav konstiga blickar, medans liss pratar blir stället fullt.. :O Vi bestämmer oss för att gå och fika på kärnan istället.
Sen är det dags att gå och handla! :D Jag kollar först och främst efter skor, men håller i huvudet att det behövs en ny jacka.. Vi går runt, kollar lite till.. Går på H&M och DÄR hittar vi..
  • Gaybeam hårsnoddar
  • Jacka
Det var iaf det jag köpte där.. Men så hittade jag iaf en helt underbart rolig bok på bokaffären.. "Phonephucker" heter den.
Den handlar ganska mycket om en telefonhoras bekännelser, satt och läste medans att man väntade på att filmen skulle börja, för jag och Liss skulle se Twilight. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om filmen, den är garanterat inte lika bra som boken, men den var aningen bra på något konstigt sätt..
Vadän jag har missat finns nog på Liss blogg.. :D

Blogga?JAG?

Då har man skaffat en blogg utan vilken anledning som helst. Fast jag dyrt och heligt sa att jag inte skulle skaffa en blogg.. Här kommer det läggas upp vanligt skit som folk kanske/kanske inte bryr sig så hårt om. Saker såsom mina tankar och funderingar, mitt vardagsliv och kanske lite om mitt internetliv? :O

RSS 2.0