Gotta catch them all!

Måndagar brukar inte vara så hemskt roliga, man är oftast väldigt trött efter helgen. Men ibland så kan måndagar vara riktigt bra, speciellt om man har en bra start på morgonen.

Svenskalektionen börjar med att vi får se en film, en väldigt udda film om hur man.. bygger upp en muntlig presentation..? Engelskan var lika bra den också, då vi fick en NY bok, med den där underbara ny-bok-lukten! Den var inte en maläten sönderkluddad 80-talsbok, utan en bok från 2005!

Under lunchen går jag och Lina på byn, Lina trycker bestämt på tal-knappen på bankomaten. Även en gång när vi går där ifrån. Skulle köpa jeansleggins men upptäcker till min fasa att till och med de som inte såg så bra ut var totalt slut. Kollar på kläder, Lina hittade förövrigt skitmysiga garnkläder. Köper töjsmycke, skuttar sedan på konsum och sedan till skolan. Liss vinner på neger och president innan hon och jag går för att kolla om skolsköterskan är där, det var hon inte, så vi satte oss med Jesper, Jenny och Emil.

Dom hade pokémon! Det gjorde min dag. Dock ville jag och Liss också ha, varav jag, Liss, Jesper och Jenny skuttar och köper några. Liss får såklart den alla ville ha, jag bytte min apfamilj mot buneary och lopunny.

Under webbdesignen satt jag och Lina och skissade, även att jag tänjde ut örat och det nu gör ont. Samt att jag gjorde min lillsyrra avis på mina pokemon :D!

RSS 2.0